Retourneren en Ruilen

Retourneren en ruilen
Conform de Regeling inzake de Verkoop op Afstand is het wettelijk vastgestelde termijn om de producten te retourneren of te ruilen maximaal 14 dagen. De enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt/ongeopend zijn en in goede orde geretourneerd worden. Dit houdt in dat de kledingstukken niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. Uiteraard mag je de artikelen eerst passen. De cosmeticaproducten (lichaamsverzorging & haarverzorging) en lifestyleproducten (wierook & geurolieën) mogen om hygiënische reden niet retour gestuurd/geruild worden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Algemene voorwaarden.

** LET OP: afgeprijsde artikelen kun je niet retourneren of ruilen**

Wil je een artikel terugsturen? Lees dan zorgvuldig wat wel of niet retour gestuurd mag worden om onnodige kosten te voorkomen. Stuur ons eerst een e-mail met je naam, productnaam, ordernummer, de verzonden factuur en uw rekeningnummer naar info@themominblack.nl. Vermeld erbij of je het product wilt ruilen of wilt retourneren. Bij retournering graag ook de reden vermelden. Als je wilt ruilen zullen wij na jouw retourmelding ervoor zorgen dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk gestort wordt. Je dient het gewenste product opnieuw te bestellen.
LET OP: zijn er 14 dagen verstreken? Dan kunnen wij het product NIET meer aannemen. Graag het verzoek om het aantal dagen in de gaten te houden, dat scheelt jou onnodige kosten.

Het pakketje kun je terugsturen naar:

The Mom In Black
Retour Afdeling
Postbus 22221
3003 DE ROTTERDAM

De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Deze worden niet vergoed door The Mom In Black.
Nadat de goederen in goede orde ontvangen zijn zullen wij het aankoopbedrag terugstorten of het product omruilen.

Geld terug
Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden zal The Mom In Black het betaalde bedrag terugstorten. Het aankoopbedrag zal binnen 14 werkdagen teruggestort worden. Het bedrag zal teruggestort worden op het opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een bericht voordat het geld teruggestort wordt. Voor meer informatie kun je de Algemene voorwaarden raadplegen.

** LET OP: afgeprijsde artikelen kun je niet retourneren of ruilen**