WELKOM!

Wat leuk dat je een kijkje neemt de website! Mijn naam is Nathalie Amado (31 jaar) en ik ben de mama van Vienna Hope en Aéva Bliss. De reden dat ik The Mom In Black opgericht heb, is omdat ik weet hoe het is om jezelf als persoon te verliezen. Wanneer je moeder wordt gaat het al snel om jouw kindje(s) waardoor je al snel jezelf kunt vergeten en als gevolg jezelf kunt verliezen. Met mijn website wil ik moeders vooral herinneren dat het oké is om jezelf te blijven, om van jezelf te houden en om je dromen te volgen, óók als je moeder bent. Voor het moederschap was je al je eigen persoon en ook zij heeft aandacht nodig.

The Mom In Black staat voor de moeder die beseft dat ze voor het moederschap haar eigen persoon was en dat deze persoon ook aandacht nodig heeft. De moeder die NAAST het moederschap haar dromen/wensen volgt en er alles aan doet om deze te realiseren voor haar eigen geluk. De moeder die gedreven is om haar hoogste potentie te bereiken. YOU ARE MORE THAN A MOM!

Als moeder verdien je het om gelukkig te zijn, maar het begint allemaal bij jezelf. Selflove/selfcare en wie JIJ echt bent staan voorop. Happy mom = happy kid(s).

Liefs,

Nathalie

SOCIAL MEDIA

Uiteraard ben ik ook op social media te vinden! Je kunt me vinden op:
Instagram & Facebook

Heb je vragen en/of suggesties?

Dan kun je mailen naar:
info@themominblack.nl