Over mij

Welkom! Mijn naam is Nathalie Amado of zoals de meesten mij van social media kennen; The Mom In Black. Allereerst ben ik moeder van twee meiden. Hiernaast ben ik ondernemer, actief op social media en geniet ik vooral van anderen motiveren en inspireren. But first things first, wat doe ik nou allemaal?

Ik ben de trotse founder van mijn lifestyle brand; The Mom In Black.

Mijn doel is om andere moeders te inspireren en motiveren om de beste versie van zichzelf te zijn.

Tevens ben ik ook trotse founder van Rice Up! Rice Water, mijn haircare brand. Met mijn haircare brand help ik andere vrouwen met hun journey naar gezonder haar en zichzelf volledig te omarmen.

Verder heb ik een erg WAARDEVOLLE cursus gevolgd voor een PASSIEF INKOMEN, waarvan ik vind dat ik het NIET kan maken om deze niet te delen met anderen. Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om een passief inkomen te creëren voor zichzelf! In deze cursus leer je hoe je Youtube video’s upload ZONDER je gezicht te laten zien. Dit noem je een Cashcow Channel. Ja, precies dit doen al die 18-jarigen die maandelijks duizenden euro’s verdienen met Youtube. Als ik maar een moeder kan helpen om op deze manier geld te verdienen ben ik al superblij! Ik was eerst zelf een beetje sceptisch, maar nu ben ook ik dus aan het Cashcow Channelen ; )

Ben je ook op zoek naar passief inkomen, een verdienmodel met een hoge winstmarge en een cursus waarbij je letterlijk alles krijgt(incl. gratis wekelijkse groepscoachings en een community groep waarin je ALLES kunt vragen) neem dan een kijkje via de onderstaande link! Klik en volg je gevoel, is het wat voor jou? Dan heb ik ook een kortingscode kunnen regelen: THEMOMINBLACK200. Heb je er vragen over? Stuur me gerust een berichtje via Insta DM! De mensen die me al langer volgen weten dat ik één regel heb: ik promoot of deel alleen dingen waar ik zelf 100% achter sta en tevreden mee ben!

Ik deel heel graag mijn journey op social media en dus ook de dingen die mijn leven beter of makkelijker maken. Dus heb ik hier een lijst gemaakt van the things that made my life better & easier! Wellicht dat je het ook wilt proberen en dat het ook voor jou werkt. Voor sommige dingen ontvang ik een kleine commissie. Dit maakt het mogelijk dat ik content kan maken over mijn journey.

Tevens ben ik ook actief op Tiktok, waar ik overigens heel erg van geniet! Heel erg gezellig daar, dus mocht je me daar nog niet volgen, voel je vrij ; )