kinderkleding inspiratie

Hey Girl,

Hoe is het met jou? Met mij gaat het wel goed : ) Laatst postte ik een blogpost met een shoplog van de kleding van Vienna. Ik had toen bij Primark en Zara geshopt. Ik heb jullie toen ook beloofd dat ik outfits zou delen dus bij deze ; )

zara kinderkleding inspiratie

Zara ribleggings

Ik heb al eerder aangegeven dat ik echt een fan van de ribleggings van Zara ben. Ze zijn lekker stevig, hebben leuke kleuren, zijn met alles te combineren en zijn betaalbaar. Deze legging is beige met lichtgrijze strepen.

zara kinderkleding

Zara cowboy laarsjes

Hoe leuk zijn deze leren cowboy laarsjes?! Ik zag ze op de website van de Zara en ik was meteen verliefd! De laarsjes kwamen niet voor in de vlog omdat ik ze kort erna besteld heb, maar ik zag het al helemaal voor me; van die leuke zomerjurkjes met deze cowboy laarsjes wanneer het straks wat warmer is, hoe leuk?! Uiteraard ook leuk te combineren met een legging!

cowboy laarsjes kinderen

Is het tijd voor selfcare?

Zara regenjas

Deze regenjas is soooo cute ; ) Het heeft een leopard print en is see-through. Op de dag dat ik deze foto gemaakt heb was het best wel fris. Ik heb toen besloten om een vest onder haar jas aan te doen. De regenjas van Zara is echt een lente-jas dus niet echt voor koud weer. Het vest is van River Island en is ook echt een superfijn vest!  Een lekker dik kabelvest. Haar tas is ook van de River Island en haar t-shirt is een standaard wit t-shirt van Zeeman.

kinderkleding

Dit zijn de details van Vienna’s outfit  en ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Laat je het me weten in de reacties? En mocht je nog andere dingen op de blog willen zien, laat het me dan ook even weten in de reacties ; ) Verder kun je nog meer inspiratie op mijn youtube kanaal vinden, ik zou het superleuk vinden als je zou abonneren op mijn youtube kanaal en je me zou volgen op instagram en facebook hihih thank you ; )

Liefs,

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijving Back In Stock Alert We zullen je een e-mail sturen wanneer het product weer op voorraad is. Laat een geldig emailadres achter.
Email Quantity Jouw gegevens zijn beveiligd en zijn alleen voor informationele doeleinden/