zara kinderkleding

Hi girl!

Hoe is het met je? Aan deze kant gaat het wat beter! Nu aan het herstellen van een ontstoken bloedvat in mijn onderbeen en net weer terug van een social media detox! Een onstoken bloedvat heb ik vaker gehad (ik zet soms te veel druk op mijn onderbeen en dan gaat het opzwellen). En wat de social media detox betreft; tja had ik even nodig. Dit is de eerste keer dat ik bewust een social media detox ingepland heb (1 week lang!) en ik moet zeggen: I kinda like it haha! Even lekker compleet bezig zijn met mezelf, you know selfcare hehe….en verder vooral bezig geweest met creatief zijn en content creëren voor jullie ; ) But I missed y’all though….

Is het tijd voor selfcare?

Verder heb ik lekker geshopt, een beetje voor mezelf en een heleboel voor Vienna, like always * rolling eyes *. Ik heb bij de Zara en de Primark kleding gekocht voor Vienna en ik laat alles zien in de shoplog! Veel kijkplezier ennuh, ik zou het superleuk vinden als je zou abonneren op mijn youtube kanaal en me zou volgen op instagram en facebook hihi ; )

Liefs,

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijving Back In Stock Alert We zullen je een e-mail sturen wanneer het product weer op voorraad is. Laat een geldig emailadres achter.
Email Quantity Jouw gegevens zijn beveiligd en zijn alleen voor informationele doeleinden/