Hey Girl!

Vandaag een nieuwe shoplog en deze keer van mezelf in plaats van een shoplog van Vienna! Je weet hoe dat gaat wanneer je kids hebt, je bent vaker voor de kids aan het shoppen dan voor jezelf. Nu heb ik eens een keer voor mezelf geshopt en ik dacht ik laat het ook even aan jullie zien! Ik heb bij de Zara geshopt, zo blij met mijn slangenprint laarzen jeejjj! En bij Musthaves For Real. Normaliter shop ik hier nooit maar ik was op zoek naar een specifiek item en zij hadden wat ik zocht : ) Ik ga niet te veel vertellen omdat ik in het filmpje natuurlijk al een heleboel klets hahah : )

Veel kijkplezier ennuh, ik zou het superleuk vinden als je zou abonneren op mijn youtube kanaal en me zou volgen op instagram en facebook hihi ; )

Is het tijd voor selfcare?

Thanks for watching!

Liefs,

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijving Back In Stock Alert We zullen je een e-mail sturen wanneer het product weer op voorraad is. Laat een geldig emailadres achter.
Email Quantity Jouw gegevens zijn beveiligd en zijn alleen voor informationele doeleinden/