Betaling & Verzending

Betaling
Op www.nathalieamado.com kun je 100% veilig betalen:

iDeal
Indien je gebruik maakt van internetbankieren kun je middels iDeal betalen (ING, ABN AMRO, RABOBANK, SNS BANK, KNAB, DE FRIESLAND BANK, ASN BANK, TRIODOS BANK).

Paypal
Indien je een Paypal account hebt kun je direct betalen. Je hebt ook de optie om de bankbetaling uit te stellen. Zodra de betaling binnen is sturen wij jouw order toe.

Bankoverschrijving
Je kunt zelf de betaling handmatig verrichten. Vergeet niet het ordernummer te vermelden. Zodra de betaling binnen is sturen wij jouw order toe.

Creditcard
Je kunt direct betalen met jouw VISA of Mastercard.

Mister Cash
Veilig en snel betalen met Belgische betaalkaarten.

The Mom In Black Gift Cards
Met de giftcard van www.nathalieamado.com kun je door middel van een tegoed op de giftcard afrekenen. De giftcard heeft een code die je kunt invoeren als kortingscode bij het afrekenen. Het tegoed wordt in mindering gebracht op jouw totaalbedrag. De giftcard is 1 jaar geldig en kan eenmalig in de shop gebruikt worden.

Verzending

Verzendkosten binnen Nederland
Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat jij jouw order zo snel mogelijk in huis hebt. Orders binnen Nederland die voor 16.00 geplaatst worden zullen dezelfde dag met PostNL verzonden worden. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen, maar met geluk wordt het doordeweeks al de volgende dag geleverd.
Voor de verzending kun je zelf selecteren op welke manier jij wilt dat jouw order verzonden wordt. Orders binnen Nederland boven de €50,00 worden gratis verzonden.

Binnen Nederland
0-10 KG
Normale verzending
€ 3,95
Aangetekende verzending
€ 8,05
Verzekerde verzending
€ 13,55

Bevestiging verzending
The Mom In Black stuurt altijd een bevestiging van verzending als wij het pakketje verzonden hebben. In de bevestiging staat een Track & Trace code die je kunt gebruiken om jouw pakket te traceren. Klik hier om jouw pakket te traceren.

Verzendkosten buitenland

Internationaal(normale verzending)
0-10 KG
Zone 1(Duitsland)
€12,50
Zone 2(West Europa)
€15,50
Zone 3(Rest Europa)
€20,00
Zone 4(Rest van de Wereld)
€32,50